Hjälp - Allmänna villkor

Allmänna villkor

Mojotex.se säljer varor via internet till privatpersoner, företag och offentlig förvaltning i Sverige. Bor du utomlands och vill beställa, vänligen kontakta kundtjänst på info@mojotex.se.Vi reserverar oss för eventuella fel i artikelinformationen och förbehåller oss rätten till prisändringar utan föregående avisering.Genomförd beställning innebär att du samtycker till att namn och adressuppgifter registreras i vårt kundregister, dessa behandlas givetvis med största sekretess.

Att beställa

Gör din beställning i vår nätbutik. Avsluta med att fylla i dina kunduppgifter. Ange email adress för att underlätta vår kontakt med dig som kund.Du får sedan ett e-post meddelande som en bekräftelse på din beställning. Ett påminnelse mail kommer att skickas efter 14 dagar om betalning inte blivit registerad.

Betalning

Betalning görs i förskott antingen via payson (visa/mastcard och direktbanksbetalningar),paypal (kontokort eller paypalsaldo) eller via bankgiro 470-6727. Vid betalning till bankgiro, uppge ditt beställningsnummer som meddelande.